TamTam festival, Leiden Noord, 23 mei t/m 1 juni 2008
TamTam festival, Leiden Noord, 23 mei t/m 1 juni 2008

Kunst Project

English

Galerie TamTam    9 mei t/m 9 juni 2008

Een expositie in 19 etalages in Leiden-Noord

Galerie TamTam, Leiden Noord, 5 juni t/m 28 juni 2009Galerie TamTam, Leiden Noord, 5 juni t/m 28 juni 2009Galerie TamTam, Leiden Noord, 5 juni t/m 28 juni 2009Galerie TamTam, Leiden Noord, 5 juni t/m 28 juni 2009

In het kader van het jaarlijkse culturele buurtfestival Tamtam was er in Leiden-Noord een bijzondere expositie, de Galerie TamTam.


Zesendertig kunstenaars exposeren hun werk op ongewone plekken namelijk in de etalages van winkels en voor de ramen van dienstencentra en buurthuizen, 24 uur per dag te zien.

De kunstenaars komen deels uit Leiden maar ook Duitsland, Engeland en zelfs China. De plaatsen variëren van de Marokkaanse slager tot de Etos, van de Dierenkliniek tot de bloemenwinkel op het Kooiplein. Vooral de Beatrixstraat is een echte kunststraat geworden.

Hier vind je o.a. goud brood, een installatie van foto's van emigratie op gaas, geborduurde foto's van Leidse bakkers, een oranje tulp van kunststof, foto's van een installatie van 250 zwevende 'planeten', poezen met eurosong festival teksten en ook een rap nummer.

Tijdens het TamTam festival geeft Sonja van Kerkhoff, kunstenaar en mede-organisator van de Galerie TamTam rondleidingen langs de verschillende ‘galeries’.
24 mei: 17.30 uur, 30 mei: 17.00 uur, 1 juni: 15.00 uur.
Het startpunt is bij de TamTamtent op de hoek van de Surinamestraat / Bonairestraat.

Ga naar de kaart van de galerien (je kan dit zelf uitprinten), of naar wat indrukken over de kunst in de ruimtes of de teksten over de kunstwerken in WORD.TamTam Festival Projectgroep Kunst
Sonja van Kerkhoff, Margriet Janszen & Giulietta Zanda


Dit kunstproject website is gemaakt door: www.sonjavank.com